Sign in
A fons
Entrevistes
Reportatges
Opinions
Editorial
Opinió
Sector primari
Agricultura
Ramaderia
Pesca
Productes de proximitat
Vins
Actualitat
Denominació d’Origen
Tastos
Enoturisme
Premis
Viure a rural
Dones
Emprenedors
Joves
Altres seccions
Cooperació per al desenvolupament
Cultura
Arqueologia
Innovació i desenvolupament
Paisatges i ecosistemes
Repoblem el territori
Turisme rural
Salut
Fotogaleria
Fotonotícia
Gastronomia
Sign in
Welcome!
Log into your account
your username
your password
Forgot your password?
Política de privacitat
Password recovery
Recover your password
your email
Search
Sign in
Welcome! Log into your account
your username
your password
Forgot your password? Get help
Política de privacitat
Password recovery
Recover your password
your email
A password will be e-mailed to you.
Sign in / Join
Sign in / Join
Diumenge, 19 de gener del 2025
Facebook
Twitter
cerca aquí
Cercador
A fons
Entrevistes
Opinions
Editorial
Opinió
Dones
Altres seccions
Cultura
Cooperació per al desenvolupament
Innovació i desenvolupament
Repoblem el territori
Paisatges i ecosistemes
Productes de proximitat
Turisme rural
Salut
Agenda
Agricultura
Ramaderia
Pesca
A fons
Entrevistes
Reportatges
Sector primari
Agricultura
Ramaderia
Pesca
Productes de proximitat
Vins
Actualitat
Denominació d’Origen
Enoturisme
Tastos
Premis
Opinions
Editorial
Opinió
Viure a rural
Dones
Joves
Emprenedors
Altres seccions
Cooperació per al desenvolupament
Cultura
Arqueologia
Innovació i desenvolupament
Paisatges i ecosistemes
Repoblem el territori
Turisme rural
Fotogaleria
Fotonotícia
Gastronomia
Vins
Les vendes dels cellers de les DO catalanes van fregar els 315 MEUR el 2019, amb més de 100 milions d’ampolles
La DO Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida denuncien la “massificació” de centrals eòliques i solars
Vins Vinents traça 63 recomanacions pel full de ruta del sector de la vinya i el vi a Catalunya
Albert Costa, del celler Vall Llach: “Cada cop que recupero ni que sigui una ampolla és una victòria”
El VINSEUM recupera enormes premses de vi històriques que exposarà a la reinauguració, prevista l’estiu del 2022
Arribar al consumidor jove i millorar la recerca contra el canvi climàtic, reptes del vi amb l’horitzó al 2030
Els restaurants Km0 trenquen plats davant la Generalitat en protesta pel confinament municipal: “N’estem farts”
Vall Llach de Porrera: “Perdre de cop i volta el celler és un daltabaix però està clar que persistirem”
Solidaritat amb el Celler Vall Llach per l’esfondrament de la seva teulada
[Vídeo] Tallen els ceps del Celler Sanromà amb una serra
1
...
39
40
41
...
43
Page 40 of 43