Sign in
A fons
Entrevistes
Reportatges
Opinions
Editorial
Opinió
Sector primari
Agricultura
Ramaderia
Pesca
Productes de proximitat
Vins
Actualitat
Denominació d’Origen
Tastos
Enoturisme
Premis
Viure a rural
Dones
Emprenedors
Joves
Altres seccions
Cooperació per al desenvolupament
Cultura
Arqueologia
Innovació i desenvolupament
Paisatges i ecosistemes
Repoblem el territori
Turisme rural
Salut
Fotogaleria
Fotonotícia
Gastronomia
Sign in
Welcome!
Log into your account
your username
your password
Forgot your password?
Política de privacitat
Password recovery
Recover your password
your email
Search
Sign in
Welcome! Log into your account
your username
your password
Forgot your password? Get help
Política de privacitat
Password recovery
Recover your password
your email
A password will be e-mailed to you.
Sign in / Join
Sign in / Join
Dijous, 21 de novembre del 2024
Facebook
Twitter
cerca aquí
Cercador
A fons
Entrevistes
Opinions
Editorial
Opinió
Dones
Altres seccions
Cultura
Cooperació per al desenvolupament
Innovació i desenvolupament
Repoblem el territori
Paisatges i ecosistemes
Productes de proximitat
Turisme rural
Salut
Agenda
Agricultura
Ramaderia
Pesca
A fons
Entrevistes
Reportatges
Sector primari
Agricultura
Ramaderia
Pesca
Productes de proximitat
Vins
Actualitat
Denominació d’Origen
Enoturisme
Tastos
Premis
Opinions
Editorial
Opinió
Viure a rural
Dones
Joves
Emprenedors
Altres seccions
Cooperació per al desenvolupament
Cultura
Arqueologia
Innovació i desenvolupament
Paisatges i ecosistemes
Repoblem el territori
Turisme rural
Fotogaleria
Fotonotícia
Gastronomia
Enoturisme
El Celler Masroig combina vi i gastronomia amb dues noves experiències enoturístiques
El celler Família Torres tanca el 2021 recuperant xifres del 2019
La DO Terra Alta avisa al Parlament dels perjudicis dels projectes de MAT al territori
La Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre rep la certificació ‘Biosphere Sustainable Lifestyle’
La Festa del Vi Novell tanca amb més de 3.000 visitants
Arrenca la Setmana del Vi Català 2021 amb més de 130 activitats amb el vi com a protagonista
Un celler empordanès comença a comercialitzar el primer vi propi en llauna a Catalunya, pensat arran de la pandèmia
La UdL prova al Penedès diferents cobertes vegetals per conservar el sòl en vinyes ecològiques de la Família Torres
Raimat obrirà a principis de maig als visitants el parc de natura de 700 hectàrees enmig de la seva finca
El VINSEUM recupera enormes premses de vi històriques que exposarà a la reinauguració, prevista l’estiu del 2022
1
2
3
4
Page 3 of 4