L’Associació de Restauradors de Valls ha servit 1.500 racions de faves a la catalana aquest dissabte en la 3a edició de la Favatada i la Mostra de Cuina de les Faves. Els plats s’han elaborat a la plaça del Patí i s’han repartit en tres punts habilitats. D’aquesta manera, la jornada gastronòmica s’ha adaptat a la pandèmia i s’han evitat cues i aglomeracions. En un any dur pel sector, colpejat per la crisi sanitària, els restauradors volen treure profit de la cuina d’aquest llegum i les receptes que giren al seu voltant, especialment, un cop s’acaba la temporada de calçots. En la iniciativa hi han participat tretze restaurants que han incorporat a les seves cartes propostes culinàries amb la fava com a protagonista.
… [Trackback]
[…] Info on that Topic: territorirural.cat/valls-serveix-1-500-racions-de-faves-en-una-tercera-edicio-de-la-favatada-adaptada-a-la-pandemia/ […]
… [Trackback]
[…] Here you can find 22022 additional Info to that Topic: territorirural.cat/valls-serveix-1-500-racions-de-faves-en-una-tercera-edicio-de-la-favatada-adaptada-a-la-pandemia/ […]
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: territorirural.cat/valls-serveix-1-500-racions-de-faves-en-una-tercera-edicio-de-la-favatada-adaptada-a-la-pandemia/ […]
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: territorirural.cat/valls-serveix-1-500-racions-de-faves-en-una-tercera-edicio-de-la-favatada-adaptada-a-la-pandemia/ […]