Divendres, 22 de novembre del 2024

La URV aposta pels destil·lats

|

- Publicitat -

No ens cansem de dir-ho: la indústria agroalimentària genera ocupació. És per això que, entre els set nous postgraus que incorporà la Universitat Rovira i Virgili el pròxim curs, un estarà dedicat a aquest sector. Es tracta, concretament, del postgrau en Begudes Destil·lades, que complementa les especialitats en Ciències i Tecnologies de Vins Escumosos i Ciència i Tecnologia de la Cervesa, del Màster universitari en Begudes Fermentades. Els estudiants poden ser enòlegs, enginyers químics i alimentaris i químics, entre d’altres. Durant el curs aprendran les principals tècniques de fermentació, destil·lació d’aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques de mescla de begudes.

Aquest, però, només és un dels set postgraus que incorporarà la URV el curs 2019-2020. També sumarà un de direcció cinematogràfica i un altre de fisioteràpia de lesions. A més d’aquests tres, també s’ofereixen per primera vegada el Postgrau en Eficiència Energètica en Edificis i Sistemes de Climatització, el Màster en Cuidatges Experts al Nen i l’Adolescent i el Postgrau en Serveis Climàtics, que és virtual.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

12 COMMENTS

Comments are closed.