L’obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l’horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.
Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s’ofereix en format ecològic i convencional.
L’obrador de L’Agrària les elabora per mitjà d’un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.
A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.
Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.
Triturat de Tomàquet | Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional |
Salsa de calçot | Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre |
Crema de carbassa | Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua |
Crema de carbassó | Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua |
… [Trackback]
[…] Read More to that Topic: territorirural.cat/lagraria-estrena-noves-cremes-i-salses-ecologiques/ […]