La superfície certificada de producció ecològica va créixer 12% a Catalunya l’any 2020, el que suposa més de 256.000 hectàrees, el doble del que hi havia fa 6 anys. Segons ha explicat la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, això suposa el 10% del total que hi ha a l’Estat i l’1% d’Europa. El conreu majoritari al país és la vinya, que ha pujat un 27,5% i suposa el 42% del total. En ramaderia ecològica s’han superat les 1.000 explotacions. Tot plegat és, segons Jordà, un reflex de la “sensibilització social” i d’un canvi d’hàbits creixent de la ciutadania per consumir aquests productes. I es que el 60% de la població catalana consumeix productes ecològics i un 34% ho fa de forma setmanal.
La superfície de producció ecològica va créixer un 12% a Catalunya l’any 2020, més de 256.000 hectàrees
|
- Publicitat -
Publicitat
Segueix-nos a:
Comments are closed.
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: territorirural.cat/la-superficie-de-produccio-ecologica-va-creixer-un-12-a-catalunya-lany-2020-mes-de-256-000-hectarees/ […]