El sector de l’hostaleria agraeix la relaxació de les restriccions sanitàries en bars i restaurants i creu que van “pel bon camí”. Tot i així, el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras, manté la seva petició per obrir els vespres i oferir un torn per sopar. Carreras ha recordat que la nova mesura afecta tan sols als bars, ja que els restaurants només poden oferir dinars i això posa contra les cordes els empresaris. Per altra banda, des de l’Associació no entenen perquè el Govern manté el tancament de bars i restaurants en centres comercials i demana que s’equipari amb la resta de locals. Des d’aquest dilluns els bars i restaurants poden obrir de forma ininterrompuda des de dos quarts de vuit del matí fins les cinc.
La restauració gironina creu que les noves mesures van “pel bon camí” però demana obrir per sopar
|
- Publicitat -
Publicitat
Segueix-nos a:
Comments are closed.
… [Trackback]
[…] Read More Information here to that Topic: territorirural.cat/la-restauracio-gironina-creu-que-les-noves-mesures-van-pel-bon-cami-pero-demana-obrir-per-sopar/ […]