Divendres, 22 de novembre del 2024

Fruites i verdures que tenen més vitamina C que les taronges

|

- Publicitat -

Aquesta vitamina, és fonamental per al bon funcionament dels processos fisiològics humans i la seva absència a la nostra dieta de forma continuada, ens pot portar molts problemes de salut. Segurament els sucs de fruites naturals venen més de gust de bon matí que una amanida, una hortalissa o una peça de fruita, però l’ alta aportació de sucres lliures els fan poc aconsellables, sobretot en nens.

És millor doncs, prescindir d’ells, i substituir-los per altres aliments que igualment ens donen la quantitat diària necessària de vitamina C (que es situa entre els 40 i els 100 mil·ligrams, segons l’OMS) i que a més redueixen la ingesta de sucres i augmenten la de fibra vegetal, un compost fonamental per a la bona salut de la flora intestinal i per a mantenir l’obesitat, la diabetis i les malalties cardiovasculars allunyades. Són fruites i hortalisses que s’han de menjar preferentment en cru per poder aprofitar el màxim de vitamines. Entre d’altres, trobem: Pebrots vermells, julivert, bròcoli, kiwi, papaia, caqui, alfàbrega, raïm o maduixes.

Publicitat

Eldiario.es / AMIC – AMIC – Redacció

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

16 COMMENTS

Comments are closed.