Per demarcacions, els productors de Lleida han estat els que més s’han acollit a l’ajut, i han rebut 390.000 euros per les seves donacions, seguits dels productors de les Terres de l’Ebre, que han rebut 282.781 euros, els de Barcelona 201.370, els de Girona 156.633 i els de la Catalunya Central i Tarragona que han rebut 97.812 euros i 57.799 euros, respectivament, pels aliments donats.
Els imports màxims de l’ajut eren de 100.000 euros per productor, societat agrària de transformació (SAT) i cooperativa excepte per a les donacions d’oli d’oliva, mel, fruita seca i embotits de porc, que tenien un màxim fixat per productor o soci de SAT de 8.000 euros i de 60.000 euros per al total de la SAT i cooperativa. El màxim d’aquests imports per a les entitats sense ànim de lucre o els elaboradors de productes lactis que compren la llet als ramaders d’explotacions catalanes era de 20.000 euros.
Per poder optar a aquests ajuts, els productors havien d’haver tingut una davallada de facturació de, com a mínim, el 30% (inclosa la facturació en línia) durant algun dels mesos dins del període comprès entre l’1 de març i el 30 de juny de 2020 en relació amb l’any anterior.
… [Trackback]
[…] There you can find 13502 additional Info on that Topic: territorirural.cat/els-petits-productors-donen-700-tones-daliments-frescos-al-banc-dels-aliments/ […]