Divendres, 22 de novembre del 2024

El sector porcí redueix en trenta anys un 30% el consum d’aigua per produir un quilo de carn

|

- Publicitat -

El sector porcí ha reduït en els darrers trenta anys un 30% el consum d’aigua necessari per produir un quilo de carn. Aquest descens de la petjada hídrica ha estat possible, en bona part, gràcies a l’optimització d’aquest recurs mitjançant sistemes de distribució d’aigua controlada i regulada o l’ús d’abeuradors que tecnològicament porten la quantitat necessària d’aigua i en malbaraten menys, segons ha explicat el catedràtic de l’Escola Universitària de la Universitat de Lleida (UdL) i investigador del Centre d’Estudis Porcins (CEP) de Torrelameu (Noguera), Daniel Babot. En aquest sentit, ha posat en valor la recerca que es porta a terme des de fa anys des de CEP per avançar cap a una producció porcina més sostenible i intel·ligent.

 

Publicitat

 

 

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies