El sector porcí ha reduït en els darrers trenta anys un 30% el consum d’aigua necessari per produir un quilo de carn. Aquest descens de la petjada hídrica ha estat possible, en bona part, gràcies a l’optimització d’aquest recurs mitjançant sistemes de distribució d’aigua controlada i regulada o l’ús d’abeuradors que tecnològicament porten la quantitat necessària d’aigua i en malbaraten menys, segons ha explicat el catedràtic de l’Escola Universitària de la Universitat de Lleida (UdL) i investigador del Centre d’Estudis Porcins (CEP) de Torrelameu (Noguera), Daniel Babot. En aquest sentit, ha posat en valor la recerca que es porta a terme des de fa anys des de CEP per avançar cap a una producció porcina més sostenible i intel·ligent.
… [Trackback]
[…] Find More Info here to that Topic: territorirural.cat/el-sector-porci-redueix-en-trenta-anys-un-30-el-consum-daigua-per-produir-un-quilo-de-carn/ […]
… [Trackback]
[…] Read More on to that Topic: territorirural.cat/el-sector-porci-redueix-en-trenta-anys-un-30-el-consum-daigua-per-produir-un-quilo-de-carn/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Information here on that Topic: territorirural.cat/el-sector-porci-redueix-en-trenta-anys-un-30-el-consum-daigua-per-produir-un-quilo-de-carn/ […]