Divendres, 22 de novembre del 2024

“Benvinguts a Pagès” ha tornat a la presencialitat amb 150 explotacions agroalimentàries

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana, “Benvinguts a Pagès” ha tornat a la presencialitat amb 150 explotacions agroalimentàries, 200 restaurants i 200 allotjaments. La jornada de portes obertes d’aquest cap de setmana ha sigut un èxit, omplint el 75% de les reserves disponibles. L’objectiu d’aquestes jornades és donar l’oportunitat al consumidor de conèixer l’origen dels aliments, saber d’on venen i com son processats, i les diferents explotacions van obrir la porta el dissabte a primera hora del matí, per anar realitzant visites gratuïtes durant el dia.

 

Publicitat

‘Benvinguts a Pagès’ va tancar les portes aquest diumenge, més de 32.000 persones han viscut l’experiència de la pagesia. La gran majoria d’explotacions del Bages, Osona, Anoia, Maresme i Berguedà han esgotat les places disponibles. 

 

A partir d’ara les reserves es poden fer des de “Benvinguts a Pagès tot l’any”, una oferta estable d’un centenar de visites de pagament a explotacions agroalimentàries de Catalunya. S’espera que les reserves augmentin durant la temporada. La iniciativa ofereix visites gratuïtes, rutes i activitats complementàries, en col·laboració amb restaurants i allotjaments, per tal d’oferir un cap de setmana complet.

 

‘Benvinguts a pagès’ està impulsat per la Generalitat de Catalunya, i coordinat a través del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del d’Empresa i Treball.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies