Joan Alemany encara era un vailet quan va decidir endolcir els darrers anys de postguerra obrint una gelateria a Malgrat de Mar. Amb esperit pioner, va aprendre els secrets dels mestres gelaters italians i els va incorporar a la tradició catalana.
Avui, més de seixanta anys després, descobrim que aquell pioner del món del Gelat a Catalunya ja practicava el que avui són considerades tendències alimentàries. Utilitzar llet fresca de granges catalanes, ingredients de proximitat, decorar cada vaschetta de gelat tradicional a espàtula, naturalment sense aromatitzants, ni saboritzants, ni tampoc greixos hidrogenats. Enguany, els nets de Joan Alemany, llancen al mercat un gelat en un envàs sostenible, en honor al fundador de la marca.
Gelats Alemany amplia la seva xarxa de distribuïdors
Gelats Alemany està ampliant la seva xarxa de distribuïdors i establiments; supermercats, botigues gourmet i distribuïdors de productes congelats a Catalunya, que vulguin incorporar a la seva oferta de postres selectes congelades, el llegendari Gelat Alemany.
Avui, la 4a generació encara elabora l’autèntic gelat tradicional a l’estil italià i l’envasa en un pack sostenible.
L’any 2019 la producció de Gelats Alemany era de gairebé d’un milió de litres de gelat elaborat de manera tradicional, bàsicament venut en el sector HORECA. Però també s’estava gestant oferir nostre el gelat italià al mercat de gran consum, gràcies a la demanda de la gran distribució de productes de proximitat i màxima qualitat com el nostre. Malgrat la pandèmia, explica Victor Comas, director de la marca, la tendència del consumidor ha estat la de recuperar valors com la proximitat, la sostenibilitat i la tradició, és un fet constatat.
Actualment, estem fabricant 45 sabors diferents. Bàsicament, el gruix de la gamma es compon de gelat a base de llet; però les varietats elaborades amb base aigua com són els gelats de fruites i els sorbets, cada dia té més acceptació. Aquest any incorporem, a més, una reduïda gamma de sabors Vegans, sense incorporació de cap mena d’ingredient d’origen animal.
… [Trackback]
[…] Read More to that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on to that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Info here on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Find More here on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Information on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on to that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Info to that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Here you can find 94241 more Info on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: territorirural.cat/36369/ […]
… [Trackback]
[…] There you will find 62989 more Information on that Topic: territorirural.cat/36369/ […]